onsdag, augusti 17, 2011

Tappade den röda tråden....

Tack Marie,
för att du puttade in mig till datorn och bloggen igen. Först blev det ju sommar och så fantastiskt väder, och då väljer jag inte datorns värld där inne i huset, sedan blev det regn, och då kanske man var tvungen att putta runt dammsugaren och jaga råttorna, och så blev det sol igen, och jaaa....

Upptäckte att jag inte tyckte att det var så kul att sitta vid datorn. Jag gör ju det hela dagarna när jag jobbar!

Trädgården lockade mig ut på morgonen och in, när jag var tvungen att kocka till  något att äta. Men lite bilder kan jag leta fram från kameran - den röda tråden kanske kan lagas!


Såå, en vacker röd daglilja fångad innan den slår igen och har levt sin dag.


Gjorde en god rabarber, hallon och rosépepparsnaps som blev häftigt god. Den har smak av både hallon och rabarber och med en pepprig smak, och bara färgen! Att njuta av i iskalla glas i små klunkar tagen direkt från frysen.

Sommarbär plockade i trädgården till morgonfilen - mm njutning!

Under de sista soliga dagarna innan jobbet åter tog plats och vardagen likaså, så kom jag på att en stol under äppelträdet nog skulle vara trevligt. Min sommar har varit solig och jag som solälskare har njutit i massor, men faktiskt så blev det så att jag kunde tänka mig lite skugga!
Såååå, tog bilen till Jula och köpte till extrapris en stol, hem och målade och dagen efter var den på plats och jag tog mitt morgonkaffe där. Hur lätt är det inte att hitta nya njutningplatser i trädgården, man får ju vara lite kreativ!

Letar jag i kameran hittar jag säkerligen lite fler härliga sommarbilder. Nu går det mot höst. Jag har nog sett lite löv som börjat att mörkna - även om jag gärna blundar för det.

2 kommentarer:

  1. Tack gode gud att du är tillbaka:) Åh så härligt du har det, glad över att få se!!!!

    SvaraRadera
  2. Härliga underbara sommar så synd att den håller på att ta slut. Fast jag älskar även hösten med det kan ta ett litet tag att vänja sig vid tanken. Kul att du är tillbaka igen. Snygg daglilja förresten.

    SvaraRadera