tisdag, december 06, 2011

Jag vann jag vann jag vann!!!

I går kväll tillbringade jag och ett 70-tal trädgårdsmänniskor kvällen tillsammans med julgröt och julinspiration.
Trädgårdsföreningens årliga julkväll.

Jag och mina trädgårdskompisar visade först bilder från vår resa till England i juni och berättade lite om vilka kostnader vi hade, hur vi planerade och hur vi lyckads pressa in 17 trädgårdar på  sex dagar...

Sedan blev det julfeeling av högsta klass. Gabriella från Kreativ Flora gav oss massor av julinspiration! Hon och hennes duktiga tjejer från Nordviksskolan visade upp sina otroligt fina, kreativa, traditionella, nytänkande och helt underbara julkreationer.

Sååå mycket inspiration!

Kolla in och njut, visar er några av de fantastiska...


Amaryllis i nytappning - till och med tatuerad!Blomsterdekoration till paketet under granen. Ta en julgranskula, ta bort fästet, fyll kulan med lite vatten och dekorera med en blomma. Så snyggt! Man kan ju till och med lägga ett tomt paket under granen bara så... 
Cupcake, dock kanske inte ätbara, men som vacker dekoration på julbordet blir de fantastiska


Hon lottade ut härliga vinster och vi jublade när vi vann (nåja, iallafall jag), för den här gången vann jag faktiskt. Brukar alltid köpa lotter, men sällan vinna något.

Tur i kärlek i stället säger man ju..


Glad och underbart inspirerad, hade jag med mig min vinst hem som jag fick på nummer 7, borde bli mitt turnummer hädanefter! Kanske kan man ha både tur i spel och kärlek ändå!

Tack för en fantastisk kväll Gabriella, och tack till mina underbara trädgårdsvänner för att ni är så härliga!