tisdag, oktober 09, 2012

Tänk att det blev oktober innan jag hittade in igen...

Ja, livet pågår ju hela tiden, dagar kommer och går och från våren över till sommaren som gav några få härligt varma kvällar och endast ett dopp i havet - till att hösten nu är här.

Det blev en dusch till slut, där det första spadtaget togs i våras. Maken som är en duktig snickare skapade golvet och fonden runt duschen. Det tog sin tid, för sommaren lät vänta på sig och ingen värme just heller. Så i slutet av juli stog jag som naturen skapat mig ute i trädgården och duschade äntligen! Efter en morgonpromenad med värme i kroppen var det en fantastisk känsla att duscha kallt ute i trädgården. Nu ser jag fram emot kommande sommar när solen skiner från klarblå himmel och en dusch i soluppvärmt vatten. Det blir underbart!


 En kväll i augusti var jag hos en arbetskollega och åt kräftor med tillbehör och sov över eftersom hon bor några mil från mig. Morgonen såg ut som bilden, ofantligt magisk!!


 Ett morgondopp var precis vad som behövdes för att fullborda det hela. Något jag kommer att leva på under hela långa vintern. Jag hoppas att jag kan förmedla känslan av lugn, stillhet och njutning!!


Mörkret faller så sakta mot kvällarna, höstfärgerna är vackra och vi njuter mer nu av tända ljus inomhus.


Jag läste någonstans:
Nu är mörkret här, ljuset kommer igen, det tar bara lite längre tid...

1 kommentar:

  1. Kul att ha dej tillbaka. Vad duschen blev fin. Måste komma och inpektera på plats. Dina bilder är jättefina. Kram Sara

    SvaraRadera