måndag, maj 30, 2011

Följ dina drömmar!

Att kunna och vilja följa sina drömmar är en underbar och ibland våghalsig känsla, även om det ibland inte blir den dröm man trodde.

För tre somrar sedan sålde jag trädgårdsgrejor, odlade sommarplant och sålde perenner, betongsaker, rostiga vackra saker i ett växthus, som också hade café. Det var otroligt roligt, otroligt slitsamt och en erfarenhet rikare. Det var ett gammalt växthus där man fick vattna, vattna, vattna. Jag jobbade dagtid på mitt vanliga jobb på vardagar, vattnade före jobbet, vattnade efter jobbet, och hade öppet lördag och söndag april till augusti. Det blev för tufft att ensam driva runt tillvaron, så jag bestämde mig för att en säsong var tillräckligt - iallafall just då. Jag följde min dröm och blev erfarenheten rikare. Jag är så glad att jag vågade prova, och vem vet, livet är ju långt och rätt som det är....!

Några bilder...
Med start hemma i garaget...

 Att våga hoppa ut i det okända, kanske prova något nytt, eller bara att få uppleva något som man längtat efter..

I morgon bitti klockan 06 styr tåget mig och fem andra trädgårdstokiga tjejer ner till Arlanda, och sedan flyget till England. Alltså, trädgårdarnas trädgårdar. Det är en dröm jag burit länge att få åka dit och känna på den engelska trädgårdskulturen.

NU ÄR DET DAGS!

Vi ska vara där till på måndag och besöka privata trädgårdar och handelsträdgårdar, förhoppningsvis shoppa lite, njuta av sol (det är beställt) och härligt väder, och bara ha det härligt och roligt!

En av mina söner tog orden "Följ dina drömmar" verkligen på allvar och berättade för några år sedan att han gjort en tatuering. Aha, sa jag, och hoppades på en liten nätt och fin tatuering, som inte syntes så mycket. Och det var ju bara..
Mammatankar...

Ja, det är ju bara att gilla läget för mamman och inse att den sitter på plats, och hålla med om att det är bra ord som sitter på ryggen, och kanske förhoppningsvis i hans ryggmärg, så att han lever efter sina ord och följer SINA drömmar!

Så, bilder från Englandsträdgårdarna kommer. Nu längtar jag bara!!!

2 kommentarer:

  1. Din butik var så fin så fin:( Men ja drömmar ska förverkligas, även om de tillslut hamnar på ryggen:) Galet kul blir det med England, kan inte tänka mig bättre resesällskap:)

    SvaraRadera
  2. Att åka till England är nog drömmarnas dröm för en trädgårdstok. Lyckliga du som just nu kan förverkliga den drömmen. Synd att ditt trädgårdscafé inte finns kvar. Det såg verkligen mysigt ut på bilderna

    SvaraRadera