onsdag, januari 12, 2011

Även i ett puckos liv finns det ännu hopp!

Ja, de vackra tulpanerna i sockblommans vackra bladverk symboliserar ju egentligen VÅR, så bilden visar bara att det finns hopp!!!

.....men det var så här att jag var så glad i förra veckan för jag köpte en systemdigitalkamera, för att kunna fotografera vackra bilder - och gjorde det också, tex på de vita spritsiga tulpanerna som jag köpte på Plantagen till exempel. När jag skulle föra över dem från kameran till datorn, så fick jag av någon helt oförklarlig anledning tag i helt fel kabel (jag hade ju inte gjort det förut, så inte visste väl jag vilken det var, tyckte att den jag fick fatt i passade väl rätt bra)

MEN MEN MEN hur fel kan ett pucko ha - det var ju helt fel kabel, som jag jobbade och jobbade med för att få in i kameran, och till följd fick det att när jag till slut såg den RÄTTA kabeln ligga bredvid och skratta åt mig, hade förstört de små piggarna... Jag kan ju säga att jag INTE skrattade det minsta på väldigt länge och trodde att jag skulle få kasta kameran, se glad ut och köpa en ny.

Men någon vänlig själ talade om för mig att jag kunde köpa en kortläsare och sätta in minneskortet i, och livet återvände igen. Visst, alla kan göra fel, men HUR klantig känner man sig inte...

Alltså kommer det fler bilder! Tack för att detta livet är snällt och att våren kommer i år igen!!