fredag, september 23, 2011

Victoria Tower i Kista

Hotellet öppnade förra torsdagen, så vi var besökare andra dagen, alltså fredagen. Det är ett hotell som är designat av Wingårds arkitektkontor, så alltså modern arkitektur och inredning. Häftligt läckert tycker jag.

Vi hade tänkt att avsluta kvällen, efter bagerimässan, uppe i deras bar på 33-e våningen, men det gick tyvärr inte för där var det fortfarande arbetsplats. Attans! Ett glas rött i handen, härlig musik och med den utsikten, det är annat det än utsikten från altanen hemma - även om inte den är att förakta.

Men det blir nog läckert när det blir klart (om det nu inte redan är det idag, en vecka senare) med den utsikten. Det ligger alldeles dörr i dörr med Kistamässan, så perfekt när man vill ramla in efter en dag på mässan, ovasett vilken gång man besöker den. Om du vill läsa om hotellet:
http://www.peab.se/Bostader--projekt/Kommersiella-lokaler/Victoria-Tower-i-Kista1/


 Häftigt att trycka på knappen på våning 33, inte precis vad jag är van vid som bor nere på "gräsmattan".
 I restaurangen fick man välja från en meny på en pekplatta - nytt för mig iallafall, men jag är ju tanten från landet, så det kanske finns här och där nu för tiden. Vad vet man! Tur man lämnar huset nån gång så man får se lite andra vyer.


Måste ändå avsluta dagens inlägg med lite
"nästan-blom-bilder"

 Om det inte hade varit bröd på denna klätterställning så hade det säkert varit clematis, luktärtor eller något annat vackert...
 Små fina hängmuffins på en stilren gren. Kan det vara det nya i blombranschen??

Och sist men inte minst, vackra riktiga liljor och dahlior i vitt!


Och idag är det fredag, min favoritdag i veckan. När man har hela helgen framför sig med ledig tid. Jag hoppas på ett skönt höstväder. Det är en del växter som måste få flytta in i garaget för sin övervintring. Tänk att det är så roligt att flytta ut alla växter på våren, men så tråkigt att bära in det igen när höststormarna yr. Ingen rättvisa här i världen...

Ha en underbar helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar