tisdag, september 20, 2011

Bagarmannen och jag på mässa

I helgen tog mannen och jag en tur till Kista för att gå på Bagerimässan. Jag tycker att det är roligt att besöka även den mässan (jag föredrar växter, men ändå) för man får smaka på så mycket gott. Nya brödsorter, choklad, kakor, bullar, tårtbitar, kaffe, ostar.... Man blir lätt proppmätt, men det är det värt!

Jag gillar ju att baka, så det är roligt att få vara med och smaka på nyheter. Försöker påverka mannen när det är sånt jag gillar, att han ska köpa hem till sitt bageri. Ibland lyckas jag...


Inte min bagarman - men den här, han är snygg också. Det finns en bagerikalender med bagare  som såldes på mässan, men jag har ju en riktig man, så han får räcka för mig!

Jag hittade fina montrar, den som Kåkå hade var den snyggaste. Uppbyggt som ett fint café, med härliga fåtöljer, snygga bord och mycket gott att smaka på. De underbara små macaronsen, eller macaroner, vad det nu kan heta när det är fler, vill jag att han ska satsa på här hemma. Lagom stora munsbitar, krispiga och med god fyllning i olika smaker och i härliga färger, som gör att man blir glad och det spritter i munnen!

TROTS att det snart är höst...

2 kommentarer:

  1. verkar galet gott på den mässan! Men men Macaron eran är väl över redan.. om inte satsa på att göra dem utan färgämnen, då köper jag!

    å bagarkalendern är ju för Hjärnforskningens skull, något som alla måste ha även de med egna;)

    SvaraRadera
  2. Bagarkalendern är nu inhandlad av mannen, en till bageriet och en till hemmet. När han hörde vad det skulle gå till så vips, köpte han. Han är godhjärtad min man!

    SvaraRadera