torsdag, mars 17, 2011

Alltså... Hannu Den Gudomlige!

Igår kväll hade Trädgårdsföreningen lockat hit Hannu Sarenström för att hjälpa oss vintertrötta norrlandsmänniskor till lite vårhopp! Jag kan säga att han lyckades fantastiskt bra.

Han visade fantastiskt vackra bilder från sin trädgård i Kinnekulle och även andra platser där han varit.

Pratade oavbrutet - lidelsefullt - varmt - inlevelsefullt - inspirerande glädjande och gav oss många smittande skratt och igenkännande!

Jag trodde på fullt allvar att klockan på väggen bakom mig gick fel, när jag reste mig upp efter föreläsningen, för så otroligt fort hade tiden tydligen gått och jag hade säkert suttit med ett leende från ena örsnibben till den andra heeeeela tiden!

Om du inte vet vem det är;
Hannu Sarenström är skribent, fotograf, författare och trädgårdsälskare. Har gett ut böckerna "Rimfrost, Trädgårdsdrömmar, Vårkänning, Trädgårdsmagi, Hannus mat och Vinterkalas". Helt i min smak med underbart härliga böcker att fördjupa sig i och njuta av både text och bild.
Finns att köpa på bl a Adlibris, http://www.adlibris.com/ om du inte hittar i bokhandeln.


Om du vill läsa mer så kika in på nedanstående länkar!

I mitt förra inlägg finns ju en bild på huvudpersonen, så jag skickar istället med en vårbild från trädgården från förra året, för än finns tyvärr inga blåsippor i backarna!

Vårhopp Vårhopp Vårhopp Vårhopp

1 kommentar:

  1. ja vilken kväll det blev! underbart så fort tiden kan gå. Blev väldigt väldigt sen middag för oss.)

    SvaraRadera