tisdag, januari 25, 2011

Vi blev med damm i trädgården. Äntligen. Så här gick det till. Klicka på lilla pilen.

Härlig vatten som porlar lite försiktigt, är något som jag önskat mig länge, och det blev precis som jag hade hoppats, även om det tog sin lilla tid från tanke till verklighet. 
FÖRST gräva, gräva och åter gräva. Tur att jag har villiga söner som var villiga att hjälpa till, och maken SNICKRADE och grävde för plintar.

Brukar ofta göra saker i fel ordning, och även nu förstås. Helt impulsivt häller jag i vatten, bara måste ju se hur det blir...

... och kommer sedan på att visst ja, vi ska ju ha stenar på kanten.
Jaja, vi får väl bära stenarna och lyfta lite på fötterna över golvreglarna, kliva i det kalla vattnet, barfota förstås, för man ska ju vara rädd om dammduken.. och lägga ner dem på andra sidan...

Men som tur är så glömmer man ju allt det jobbiga när man sitter där med kvällssolen värmande i ansiktet, med en kopp kaffe efter  middagen och bara njuter..

4 kommentarer:

 1. nej men nu svimmar jag........... fantastiskt hur fint det blev i det lilla hörnet. Då en transportsträcka in i trädgården, nu ser det ut att vara en hel oas. Åh Maritha du är helt otrolig på att förvandla, fantastiskt fint!!!!

  SvaraRadera
 2. Oj, tack för de varma orden! Vad roligt att du tycker det. Kom gärna och hälsa på när det våras och njut med mig!

  SvaraRadera
 3. Jättefint blev det, du är fantastsikt duktig att se och planera:-)
  Filmen blev jättebra:=)
  Ha det gott
  Kram
  Heléne

  SvaraRadera