lördag, januari 08, 2011

Kallt vitt vin är underbart på sommaren

Konstigt hur smaklökarna ändrar sig efter årstiderna. Jag känner riktigt hur svalkande det var då ...

Men jag kan inte säga att jag just nu längtar efter det kalla vita vinet. IDAG skulle vi äntligen köpa en stor stor snöskyffel, en snölasse! Ut till det stora köpcentret och runt i alla butiker, nej nej, slut och slut överallt. Vad trodde väl vi? Får fortsätta att skotta med den lilla skyffeln och se glad ut!

Tog istället en liten sväng in på Plantagen, för där sålde dem 3 paket tulpaner för en hundring. Vips ner i korgen. Sen kom jag på att lite fröer kanske jag borde ha för att må finemng. Ner i korgen åkte chili, jätteverbena, paprika, tomater och en nästansvart pensé. Tidningen trädgårdslandet med  hem och sedan är ju dagen räddad! Så nu kan jag nog känna glädje i skottningen. Det blir ju vår!!

4 kommentarer:

 1. tur är det ju att smaklökarna följer säsongen, så jag slipper mörk rom med varmchoklad i den heta julivärmen.) Men kallt vitt på sommaren slår det mesta, i alla fall just då just där. Ett moment då jag kommer lite närmre himmelen, precis som jag gör nu på dagarna. Ha det gott å kram för den fina bloggen!

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentarerna. Du är såå snabb. Jag blir så glad för dem. Det var din mörka rom som fick mig att trolla fram fram det kalla vinet bland mina sommarbilder - som kontrast. Lycka till med din väg mot himmelen!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Härligt det ser ut med ett glas kallt vitt vin, även om det hör sommaren till så kan man redan nu känna värmen när man ser bilden:-) Kul att handla lite nytt i väntan på våren, den är snart här, eller ja om ett kort tag iallafall... Bloggen är jättefin Maritha, det har du gjort bra:-)
  Kram
  Heléne

  SvaraRadera